Gouden Venus van Milo

Ik ben genomineerd voor de prijs 'De Gouden Venus van Milo'.
Zie de website www.goudenvenusvanmilo.nl voor meer informatie.
Om op mij te stemmen klik hier

Biografie

Hallo, ik ben Diana Wolsink-van Landeghem. Ik ben geboren in 1981 en getogen in Limburg. Op mijn achttiende ben ik verhuisd naar de stad Groningen, waar ik sindsdien woon. Ik vind Groningen een fijne stad en voel mij er thuis. Ik noem mijzelf een Groningse met een zachte g.

Studie en werk

Ik heb verschillende studies aan de universiteit gedaan, en daarna een paar jaar gewerkt. Ik heb onder andere in De Nieuwe Weg gewerkt, een natuurvoedingswinkel, gelegen aan de Nieuwe Weg in Groningen. Ik heb daar allerlei winkelactiviteiten verricht, en het was een leuke tijd.
Ik heb (ook) een jaar in de Wereldwinkel gewerkt. Ook dit vond ik erg leuk, ook leuke collega's. Daarna kreeg ik een baan bij ZINNzorg, locatie Patrimonium. ZINNzorg is zorg voor ouderen. Ik werkte bij de afdeling welzijn. Ik heb daar onder andere in de bibliotheek gewerkt. Hier heb ik drie jaar gewerkt. Ik ben begin vorig jaar ermee gestopt, omdat ik toe was aan wat anders. Na die tijd heb ik een paar maanden gewerkt bij tweedehands merkkleding Viva! in Groningen. Ik zou zeker adviseren om eens daar te kijken, want je kunt er mooie merkkleding kopen voor H&M en HEMA prijzen of zelfs nog lager.

Schrijven en webdesignen

Sinds een paar jaar heb ik mij helemaal gestort op (artikelen) schrijven o.a. voor een paar tijdschriften, en ben mezelf gaan leren websites bouwen. Ik maak inmiddels, betaald, websites voor klanten. U kan altijd proberen om mij te vragen om, voor een zacht prijsje, een website voor u te maken!
Zie ook mijn Portfolio.

Uitgegeven boeken

Wat betreft mijn boeken: mijn vijfde boek is op 15 januari uitgekomen. Mijn boeken zijn te koop bij Boekscout, maar ik heb er zelf ook een aantal in voorraad. Mijn derde boek, "Van Psychose naar Herstel" wordt zeer binnenkort in het Engels uitgegeven, en wel internationaal. Dit, door uitgever America Star Books. Ik vind het heerlijk om te schrijven, en ben erg blij dat er nu erkenning voor is in de zin van uitgeven van boeken (zelfs ook nog in het Engels), en publicatie in (meer) tijdschriften.
Ik schrijf al sinds mijn achtste.

Verder houd ik van lezen, sporten, muziek luisteren, breien, naaien, onze cavia's Piepertje en Dropje, en boven alles houd ik van mijn man Tirso, met wie ik woon in Groningen.

Ambassadeur

Omdat ik een psychiatrische achtergrond heb, ben ik sinds kort ambassadeur geworden voor het Fonds Psychische Gezondheid. Dit om stigma en taboe te bestrijden.

"Fonds Psychische Gezondheid is een goed doel dat streeft naar een samenleving waar mensen niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch gezond zijn. En daar willen we aandacht voor vragen. Dat doen we graag samen met u, in de rol van ambassadeur. We hebben immers dezelfde doelstelling. Ambassadeurs zijn mensen die het belang van psychische gezondheid onder de aandacht willen brengen en daarom het Fonds en zijn activiteiten willen promoten. Hoe groter de groep ambassadeurs, hoe beter we onze doelstelling kunnen verwezenlijken op een open manier, positieve manier en zonder schaamte kunnen praten over psychische gezondheid en psychische problemen."